Mobil: 0728 971 075

  Tel/Fax: 0261 834 634

Scurt istoric al societatii CLASS TERM SRL

Societatea comerciala CLASS TERM SRL a fost infiintata in 2008 avand ca obiect de activitate vanzare si montaj de tamplarie termopan din profile de aluminiu si pvc.

Societatea a inceput cu un numar de 3 angajati si in prezent a ajuns la 17 angajati.

Pentru desfasurarea activitatilor, societatea dispune de un punct de lucru situat in loc.Turt si unul in Satu Mare, Calea Odoreului, nr.53/A amenajate special  pentru prezentare, incheiere contracte, preluare comenzi, proiectare.

Personalul angajat dispune de calificarea adecvata acestui domeniu de activitate precum si de o dotare tehnica specializata de nivel inalt, venind in intampinarea clientilor nostri .

Societatea si-a început activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de încredere care sa o recomande pentru noi colaborari.

Capacitatea societatii de a se adapta cu rapiditate cerintelor în continua schimbare ale clientilor si, în general, ale pietei serviciilor din domeniul tamplariei termopan, a dat posibilitatea contractarii de lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de material si tehnologii noi.

In tot acest timp am investit continuu in tehnologie si in calificarea personalului conform cerintelor clientilor si pietei.

Experienta si sistemul de management permit procesarea in conditii optime a fiecarei comenzi, precum si urmarirea fiecarei etape de lucru.

Am urmarit din totdeauna sa tratam clientul cu respect, cu corectitudine, fara a-l ameti cu reduceri fictive sau cu practici, din pacate des intalnite in prezent, de denigrare a altor vanzatori de ferestre si usi de pe piata.

S.C. CLASS TERM S.R.L. este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin executii de lucrari al caror element de referinta sa fie CALITATEA.

Faptul ca înprezent firma are în executie lucrari cu beneficiari pe plan national  si international demonstreaza ca directia catre care se îndreapta dezvoltarea firmei este cea buna.

Am incercat sa ne perfectionam serviciile, sa raspundem prompt solicitarilor clientilor; am investit continuu in calitate, seriozitate si produse noi. Am pastrat in tot acest timp acelasi nucleu de oameni ,formam o echipa tanara, experimentata si motivata. Feed-back-ul primit din partea clientilor nostri, cresterea vanzarilor din primele luni ale anului, ne face sa privim cu optimism ca vom continua trendul ascendent al vanzarilor si peviitor.